Ambities in kunststof

Habeva in Vaassen is al jaren actief als producent van hoogwaardige producten in kunststof. Vanaf de oprichting is gestreefd naar een sterke service, flexibiliteit, snelheid en kwaliteit. Dat al die doelen ruimschoots zijn gehaald, wordt beaamd door de vele opdrachtgevers die Habeva in hoge mate trouw blijven. De producten van Habeva worden geproduceerd volgens een strakke logistiek, een stringent kwaliteitsbeleid en met een grote dosis gezond verstand. Habeva kan u op een breed en gevarieerd terrein dienstbaar zijn. Kenmerkend voor onze werkwijze is de hechte samenwerking met de opdrachtgever. Samen zoeken we naar de ultieme oplossing.

  Breed inzetbaar

De opdrachtgevers van Habeva vormen een gem?leerd gezelschap. Wat hen bindt, zijn de talloze oplossingen die wij hun kunnen bieden. Zo beschikken wij over een moderne bedrijfshal met maar liefst 20 spuitgietmachines van 40 tot 200 ton sluitkracht. En wij zijn nog lang niet uitgegroeid, want op alle fronten leent ons bedrijf zich voor uitbreiding van de fysieke capaciteit. 

  Alle soorten kunststof

Het gebruik van kunststof kent bij ons geen grenzen. Niet alleen wat betreft de productontwikkeling, de productie en de logistiek, maar ook als het gaat om de grondstofsoorten. Afhankelijk van de producteisen kunnen wij iedere grondstofsoort inzetten. Met als eindresultaat een kunststof product of halffabrikaat dat aan alle eisen voldoet.

 

  Trouwe klanten

De trouw bij onze opdrachtgevers laat zich gemakkelijk verklaren. Zij waarderen vooral de korte levertijden, de onbegrensde mogelijkheden en de bijzonder gunstige prijs/kwaliteit-verhouding. Onder andere dankzij onze matrijzenmakerij, kunnen wij moeiteloos just-in-time leveren. Zowel grote als kleine series.

  Voldoende gespreksstof

Bij de ontwikkeling en uitwerking van idee?n blijken onze mensen keer op keer deskundige en betrokken gesprekspartners. Maar ook in een eerder stadium, bij een eerste kennismaking met ons bedrijf, nemen de adviseurs van Habeva graag de tijd voor u. Maak daarom gerust een afspraak voor een ori?nterend gesprek, een nadere kennismaking met onze mogelijkheden of een rondleiding door onze goed geoutilleerde bedrijfshal.

HABEVA Spinfondsweg 3 8171 NT Vaassen Tel: 0578-571361 Fax: 0578-572124 Email: info@habeva.nl